Donacions rebudes recentment

Donació Montserrat Calmet: llibres, ampolles de farmàcia, diverses peces de vidre de laboratori procedents de la farmàcia del seu avi Xavier Calmet, que va exercir com a farmacèutic al poble de La Riba (alt camp).

Llibre “Museo Retrospectivo de Farmacia y Medicina de los Laboratorios del Norte de España” de 1952 i quatre felicitacions de Nadal de Cusí dels anys 70/80 del segle XX, facilitat pel Sr. Lluís Prats, treballador d’Alcon Cusí.

Oftalmoscopi “PANTOSCOPE KEELER” del Dr. Manuel Quintana (pare) facilitat pel seu fill el Dr. D. Manuel Quintana Casany, de Barcelona.capsa oftalmoloses

 

Capsa metàl·lica per a escriptori amb l’anagrama L.N.E. i bosseta de paper “DERCUSAN” col·lecció de 24 proverbis d’en Marco Aurelio, dels Laboratoris del Nord d’Espanya, facilitat per la Sra. Mª Carme Giralt i Rosés del Masnou.

 

 

 

Llibre “Inicis del lèxic científic català modern (1838-1846)” facilitat pel Professor Dr. Ferran Sabaté Casellas, de Barcelona

Banyera de vidre i Capsa petita de cartró de la Oftalmolina CUSÍ Cortisona-Neomicina, facilitat pel Sr. Xavier Motlló, Òptic de Barcelona.

Alcoholímetre 1884 Gay Lussac, facilitat pel Sr. Juanjo Grasa Centeno, del Masnou